Μερικές φορές δεν θέλετε να περιμένετε μήνες για να πάρετε στα χέρια σας λίγη κάνναβη. Ενώ ορισμένοι μπορεί να έχουν την εντύπωση ότι ένας σύντομος κύκλος ανάπτυξης συσχετίζεται με μια αδύναμη και πενιχρή συγκομιδή, αυτό δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια - τουλάχιστον στην περίπτωση αυτών των 10 αυτοανθών. Ερευνήστε τα πιο γρήγορα αυτόματα, τα οποία δίνουν στις φωτοπεριόδους μεγάλη επιτυχία.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι σπόροι αυτόματης άνθησης γίνονται γρήγορα η πιο δημοφιλής.

Aυτά τα φυτά απαιτούν απλές απαιτήσεις φωτισμού, λιγότερα λιπάσματα και ελαφρώς λιγότερη συντήρηση από τη θηλυκή κάνναβη φωτοπεριόδου. Συνδυάστε το με τη στιβαρή και ανθεκτική γενετική ruderalis, και έχετε τα αποτελέσματα ορισμένων εύχρηστων φυτών. Συνήθως, τα αυτοανθισμένα φυτά είναι επίσης μικρότερα σε ανάστημα, καθιστώντας τα ιδανικά για διακριτικές λειτουργίες σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι βάση της Ελληνικής νομοθεσίας, απαγορεύεται η καλλιέργεια κάνναβης, και οι σπόροι της που πωλούνται στην αγορά, είναι αποκλειστικά για συλλεκτικούς σκοπούς.

TOP 10 ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ AUTOFLOWERING
Ωστόσο, το πιο προφανές όφελος των autoflowers είναι η ταχύτητά τους. Έχοντας αυτό κατά νου, έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με τα κορυφαία 10 πιο γρήγορα στελέχη κάνναβης που ανθίζουν αυτόματα. Η πλειονότητα αυτών των αστραπιαίων στελεχών τρέχουν από σπόρο σε συγκομιδή σε 8 εβδομάδες ή λιγότερο, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο. όλα προσφέρουν κάνναβη κορυφαίας ποιότητας.

1. STICKY BEAST AUTOMATIC (ZAMNESIA SEEDS)


Sticky Beast Automatic (Zamnesia Seeds)
Το αποτέλεσμα μιας εκθαμβωτικής τριάδας κάνναβης με τη μορφή Bubble Gum x OG Kush x Critical Automatic, Sticky Beast Automatic είναι πρώτο στη λίστα μας με τα ταχέως αναπτυσσόμενα autoflowers. Από την αρχή μέχρι το τέλος, θα χρειαστεί μόλις 7-8 εβδομάδες για να παραδώσει μια ικανοποιητική συγκομιδή. Φτάνοντας σε ύψη 40–80 cm σε εσωτερικούς χώρους και 60–100 cm σε εξωτερικούς χώρους, προσφέρει διακριτικότητα και δεν είναι ούτε στο ελάχιστο επιβλητική. Στο τέλος του κύκλου ταχείας ανάπτυξής της, μπορείτε να αναμένετε αποδόσεις της τάξης των 350–400 g/m² σε εσωτερικούς χώρους και 150–200 g/φυτό σε εξωτερικό χώρο.

Έχοντας κερδίσει το 1ο βραβείο στο Highlife Cup 2018, ξέρετε ότι είστε σε υπέροχα χέρια με αυτή τη γλυκιά και γήινη απόλαυση. Παρέχει ένα μακροχρόνιο ύφος που εκμεταλλεύεται τη χαλαρωτική ικανότητα των γονιών της και θα σας κάνει να χαλαρώσετε σε ελάχιστο χρόνο. Μπορείτε να ευχαριστήσετε την περιεκτικότητά της σε 18% THC και κυρίως τη γενετική indica για αυτό το καταπραϋντικό αποτέλεσμα.

> STICKY BEAST AUTOMATIC (ZAMNESIA SEEDS) FEMINIZED
Parents: Bubble Gum x OG Kush x Critical Automatic
Genetics: Indica-dominant Auto
Flowering Time: 10-11 weeks from seed to harvest
THC: 16%
CBD: 3%
Flowering Type: Autoflowering

2. QUICK ONE AUTOMATIC (ROYAL QUEEN SEEDS)


Quick One Automatic
Με χρόνο συγκομιδής μόλις 8–9 εβδομάδων από τη βλάστηση, η Quick One Automatic ανταποκρίνεται στο όνομά της. Αν και δεν είναι το φυτό με την υψηλότερη απόδοση στη λίστα μας, αυτή η ποικιλία μπορεί ακόμα να παράγει πολύ αξιοσέβαστα 350 g/m² σε εσωτερικούς χώρους και περίπου 150 g/φυτό σε εξωτερικούς χώρους. Ωστόσο, στην προηγούμενη ρύθμιση, το Quick One Automatic θα φτάσει σε ύψη περίπου 60 cm, καθιστώντας το ένα εργοστάσιο παραγωγής ισχύος σε μέγεθος πίντας. Έξω, θα τεντωθεί λίγο ψηλότερα, φτάνοντας τα 100 εκατοστά. Αυτό είναι ένα πυκνό και συμπαγές φυτό που είναι εύκολο να το φροντίσετε και απαιτεί πολύ λίγη συντήρηση.

Μόλις τα μπουμπούκια στεγνώσουν και σκληρυνθούν, οι χρήστες αντιμετωπίζουν μια πραγματική απόλαυση. Το Quick One Automatic διαθέτει έντονη γεύση που τονίζεται με νότες λάιμ. Εν τω μεταξύ, η υψηλή της συγκέντρωση σε κανναβινοειδή και τερπένια παρέχει ένα πολύ ευχάριστο αποτέλεσμα που είναι ιδανικό για χαλάρωση μετά από μια κουραστική μέρα.

> QUICK ONE AUTOMATIC (ROYAL QUEEN SEEDS) FEMINIZED
Parents: Strong Indica x Ruderalis
Genetics: Ruderalis/Indica/Sativa
Flowering Time: 8-9 weeks from seed to harvest
THC: 13%
CBD: Medium
Flowering Type: Autoflowering

3. AK-420 AUTOMATIC (ZAMNESIA SEEDS)


AK-420 Automatic
Το AK-420 Automatic επιδεικνύει ταχύτητα που μοιάζει με πολυβόλο όταν πρόκειται για ανάπτυξη. Μόλις 8-9 εβδομάδες από τη βλάστηση μέχρι τη συγκομιδή σημαίνει ότι οι καλλιεργητές μπορούν να πάρουν τα χέρια τους στα πολύτιμα μπουμπούκια της χωρίς καθυστέρηση. Ιδανικό για καλλιέργεια σε εσωτερικούς, εξωτερικούς χώρους και σε θερμοκήπια, αυτό είναι ένα καλά στρογγυλεμένο στέλεχος που θα αρέσει τόσο στους νεοφερμένους όσο και στους ειδικούς. Το να φτάσετε σε ύψη μόλις 100 cm σημαίνει ότι το AK-420 Automatic θα εισχωρήσει εύκολα σε κάθε χώρο καλλιέργειας, δίνοντας στους καλλιεργητές πολλές επιλογές. Μόλις είναι έτοιμες, οι εσωτερικές συγκομιδές θα φτάσουν γύρω στα 500 g/m², με υπαίθριες αποδόσεις περίπου 200 g/φυτό.

Συνολικά, το AK-420 Automatic δεν απαιτεί καμία ειδική μεταχείριση εκτός από το τυπικό επίπεδο συντήρησης, συντήρησης και κλαδέματος, επομένως οι καλλιεργητές έχουν μια σχετικά εύκολη διαδρομή. Τα συγκομμένα μπουμπούκια διαθέτουν γήινες και άθλιες γεύσεις μαζί με εφέ που σίγουρα θα ηρεμήσουν όλους όσους τη δοκιμάσουν.

> AK-420 AUTOMATIC (ZAMNESIA SEEDS) FEMINIZED
Parents: AK-420 x Ruderalis
Genetics: Auto Hybrid
Flowering Time: 8-9 weeks
THC: 16%
CBD: 0-1%
Flowering Type: Autoflowering

4. PURPLE PUNCH AUTO (BARNEY'S FARM)


Purple Punch Auto (Barney's Farm)
Το Purple Punch Auto είναι άλλο ένα γρήγορο, που παίρνει περίπου 8-9 εβδομάδες πριν να είναι έτοιμη να υποχωρήσει. Αλλά, αν σας πούμε… ότι θα χρειαστεί αυτή την επιπλέον 9η εβδομάδα, θα αξίζει πραγματικά την αναμονή καθώς ανθίζει σε μια πλήρως διαμορφωμένη δύναμη που πρέπει να υπολογίζεται. Το Purple Punch Auto θα φτάσει σε ύψος περίπου 80 cm κατά μέσο όρο. Είναι ένα συμπαγές φυτό που θα εκπλήξει ευχάριστα κάθε καλλιεργητή, ειδικά όταν πρόκειται για τις αποδόσεις του. Προβλέπετε αποδόσεις περίπου 400 g/m² σε εσωτερικούς χώρους και παρόμοια ποσότητα ανά φυτό σε εξωτερικούς χώρους.

Αυτό το στέλεχος υψηλής απόδοσης διαθέτει μεσαία υψηλή περιεκτικότητα σε THC και μια πληθώρα τερπενίων - γήινες, τσιμπημένες, λεμονιές και φρουτώδεις νότες αφήνουν το σημάδι τους. Αυτά τα φυτοχημικά συνδυάζονται για να καταλύουν ένα απόλυτα ισχυρό, χαλαρωτικό υψηλό που δεν είναι ούτε συντριπτικό ούτε ανεπαρκές. Ένας καλός καπνός μετά τη δουλειά για να χαλαρώσετε, χωρίς να νυστάζετε.

> PURPLE PUNCH AUTO (BARNEY'S FARM) FEMINIZED
Parents: Purple Punch x BF Auto Critical
Genetics: Ruderalis/Indica/Sativa
Flowering Time: 8-9 weeks from seed to harvest
THC: 18%
CBD: 1%
Flowering Type: Autoflowering

5. BLUEBERRY GLUE AUTO (EXPERT SEEDS)


Blueberry Glue Auto
Αυτή η ποικιλία sativa/indica 50/50 διαρκεί μόλις 8-9 εβδομάδες από την αρχή μέχρι το τέλος, ωστόσο αποδίδει τεράστιες ποσότητες μπουμπουκιών! Σε εσωτερικούς χώρους, η συγκομιδή μπορεί να φτάσει έως και 650 g/m², ενώ σε εξωτερικούς χώρους, έως και 700 g/φυτό είναι δυνατή υπό τις καλύτερες συνθήκες. Αρχικά, αυτή η ποικιλία παραμένει αρκετά κοντά στο έδαφος, μέχρι να φτάσει στο στάδιο της ανθοφορίας. τότε, θα αρχίσει να απλώνεται λίγο περισσότερο.

Με μέσο όρο 21% THC στο όνομά της, το Blueberry Glue Auto προσφέρει μια πέτρα με γεμάτο σώμα που σίγουρα θα χαλαρώσει όλους. Σε συνδυασμό με μια γεύση που ακουμπάει πολύ στο ομώνυμο μύρτιλο, αλλά με λίγο πεύκο για καλό μέτρο, είναι μια άκρως απολαυστική εμπειρία είτε καπνιστή, είτε ατμισμένη είτε παρασκευασμένη σε νόστιμα φαγώσιμα.

> BLUEBERRY GLUE AUTO (EXPERT SEEDS) FEMINIZED
Parents: Blueberry x Gorrila Glue 4
Genetics: 50% Indica / 50% Sativa
Flowering Time: 8-9 weeks
THC: 22%
CBD: Low
Flowering Type: Autoflowering

6. LA DIVA (DELICIOUS SEEDS)


La Diva (Delicious Seeds)
Όταν ακούμε τη λέξη «ντίβα», συχνά φέρνει στο μυαλό οράματα ενός δύσκολου ή απαιτητικού ανθρώπου. Ωστόσο, με τη La Diva, έχετε μόνο μια ομαλή εμπειρία. Με μια εκπληκτική καταγωγή μέσω του Il Diavolo που διασταυρώνεται με το Blue Berry, το La Diva παρέχει μερικά υπέροχα χαρακτηριστικά στο grow-op και στο stash jar. Είναι ένα ισχυρό στέλεχος, που επιδεικνύει μεγάλη αντοχή στη μούχλα και καλλιεργείται εύκολα τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Χρειάζεται σχεδόν απίστευτα σύντομες 6-7 εβδομάδες για να φτάσει στη συγκομιδή, εξακολουθεί να είναι σε θέση να παραδίδει έως και 400–450 g/m² σε εσωτερικούς χώρους και 50–100 g/φυτό κάτω από τον ήλιο.

Γεμάτη με γλυκιά, φρουτώδη γεύση και πικάντικο άρωμα, η εμπειρία του καπνίσματος La Diva θα σας κάνει να νιώσετε σαν σταρ. Αυτό ενισχύεται μόνο από ένα επίπεδο THC 15-20%, το οποίο σχεδόν διώχνει την ανησυχία από τον εγκέφαλό σας.

> LA DIVA (DELICIOUS SEEDS) FEMINIZED
Parents: Il Diavolo x Blueberry
Genetics: Ruderalis/Indica/Sativa
Flowering Time: 6-7 weeks from seed to harvest
THC: 15%
CBD: Unknown
Flowering Type: Autoflowering

7. MONSTER MASH AUTO (EXOTIC SEED)


Monster Mash Auto (Exotic Seed)
Δεν υπάρχει τίποτα τρομακτικό σε αυτό το στέλεχος. Μόνο μερικά φυτά υψηλής απόδοσης που κάνουν το Monster Mash Auto απαραίτητο. Θα είναι έτοιμη για συγκομιδή μετά από μια περίοδο 7 εβδομάδων κατά μέσο όρο, και τα αποτελέσματα είναι απλά εκπληκτικά. Το Monster Mash Auto είναι ένα υβριδικό στέλεχος που προέρχεται από το American Kush και το Black Domina. Είναι σίγουρα υψηλής απόδοσης, με ρυθμό μεταξύ 450–500 g/m². Για ένα φυτό που είναι περίπου 85 εκατοστά, αυτή είναι μια τεράστια συγκομιδή. Απλώς φροντίστε να παρακολουθείτε την υγρασία και να φροντίζετε για κάποια συντήρηση στην πορεία, και μπορείτε επίσης να την απολαύσετε.

Και θα απολαύσετε. κατά την εισπνοή, μια κουβέρτα χαλάρωσης θα πεταχτεί αμέσως στο σώμα σας. Από εδώ, τα μάτια σας θα γέρνουν με κάθε πρόσθετο χτύπημα και μπορεί απλώς να καταλήξετε να κάνετε επιδρομή στο ψυγείο εάν τελειώσετε μια ολόκληρη ένωση. Και, αν και το άρωμά της είναι έντονο και τροφοδοτείται από Kush, η γεύση της είναι πιο διακριτικά γλυκιά.

> MONSTER MASH (EXOTIC SEED) FEMINIZED
Parents: [Kush x (Black Domina x Skunk Auto) F5] F4
Genetics: Ruderalis/Indica/Sativa
Flowering Time: 6-7 weeks from seed to harvest
THC: Medium
CBD: Low
Flowering Type: Autoflowering

8. WATERMELON AUTOMATIC (ROYAL QUEEN SEEDS)


Watermelon Automatic (Royal Queen Seeds)
Αυτό το στέλεχος που κυριαρχεί στην ένδειξη είναι έτοιμο για συγκομιδή σε ελάχιστο χρόνο, ή σε 6-7 εβδομάδες, για την ακρίβεια! Προέρχεται από δύο ποικιλίες με μεγάλη επιτυχία: Tropicanna Cookies x Lemon OG. Το Watermelon Automatic φέρνει όλες τις πιο λεπτές πτυχές της καταγωγής της σε ένα τακτοποιημένο πακέτο. Αυξάνεται σε 80–110 cm σε εσωτερικούς χώρους και 100–120 cm έξω, αλλά, με λίγο LST, μπορείτε να την κρατήσετε πιο προσγειωμένη αν το προτιμάτε. Μόλις είστε έτοιμοι για συγκομιδή, μπορείτε να περιμένετε να δείτε μερικές αρκετά σημαντικές αποδόσεις έως και 500 g/m² σε εσωτερικούς χώρους και περίπου 100 g/φυτό σε εξωτερικούς χώρους.

Μετά τη συγκομιδή, χρησιμοποιεί τη γευστική της γενετική για να προσφέρει λαχταριστή γεύση. Με γλυκά φρούτα και άρωμα καρπουζιού, είναι πιο όμορφη για όλους. Χάρη σε ένα έντονο αλλά χαλαρωτικό υψηλό που τροφοδοτείται από ένα επίπεδο THC περίπου 20%, μπορείτε να το απολαύσετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας για ένα μικρό χτύπημα ευδαιμονίας.

> WATERMELON AUTOMATIC (ROYAL QUEEN SEEDS) FEMINIZED
Parents: Tropicanna Cookies x Lemon OG
Genetics: Ruderalis/Indica/Sativa
Flowering Time: 8-9 weeks from seed to harvest
THC: 20%
CBD: Low
Flowering Type: Autoflowering

9. ORIGINAL AUTO SKUNK (FASTBUDS)


Skunk Auto (FastBuds)
Χρειάζονται μόλις 8-9 εβδομάδες από τον σπόρο έως τη συγκομιδή, το Original Auto Skunk έγινε γρήγορα το αγαπημένο στους πραγματικούς γνώστες της κάνναβης. Τα γλυκά και γήινα μπουμπούκια της θα είναι σύντομα στα χέρια σας, χάρη σε μια ομαλή και απολαυστική εμπειρία ανάπτυξης. Είναι χαμηλής συντήρησης και είναι προσανατολισμένη σε έργα καλλιέργειας τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Θα φτάσει σε ύψος περίπου 80–100 cm, καθιστώντας την ιδανική για όσους θέλουν λίγη διακριτικότητα με τα φυτά τους ή που θέλουν απλώς κάτι μικρότερο να φροντίσουν. Όταν είναι έτοιμη να αποδώσει, θα δείτε αποδόσεις 400–500 g/m² σε εσωτερικούς χώρους και 50–150 g/φυτό σε εξωτερικό χώρο.

Πιστό στο όνομά της, θα μπορείτε να πείτε ότι είναι τσιγκούνης πριν καν τη δοκιμάσετε. Τα εφέ που φέρνει είναι σίγουρα χαλαρωτικά και καταπραϋντικά (σίγουρα θα νιώσετε κάθε κομμάτι της περιεκτικότητάς της σε 20% THC), αλλά με κάποιες έντονες αναζωογονητικές ιδιότητες, καθιστώντας το Skunk Auto ιδανικό για μια νύχτα με φίλους.

> ORIGINAL AUTO SKUNK (FASTBUDS) FEMINIZED
Parents: Skunk Autoflowering
Genetics: 65% Indica / 35% Sativa
Flowering Time: 8-9 weeks from seed to harvest
THC: 20%
CBD: 0-1%
Flowering Type:Autoflowering

10. GREEN-O-MATIC (GREENHOUSE SEEDS)


Green-O-Matic (Greenhouse Seeds)
Έξι εβδομάδες είναι το μόνο που χρειάζονται για να πάρετε μια γεύση από το Green-O-Matic. Είναι μια αυτοάνθιση που κυριαρχεί στις δείκτες που προέρχεται από τετραπλή γενετική. Σχηματίστηκε από τη διασταύρωση White Dwarf x Low Rider x Moroccan x ruderalis, εντυπωσιάζει εκεί που μετράει! Μπορεί να καλλιεργηθεί οποιαδήποτε εποχή του χρόνου και είναι αρκετά ανθεκτική ώστε να αντιμετωπίζει εύκολα μερικά από τα πιο δύσκολα κλίματα. Μετά τον εξαιρετικά σύντομο κύκλο ανάπτυξής της, μπορείτε να περιμένετε μερικές εκπληκτικές αποδόσεις σε εσωτερικούς χώρους έως και 800 g/m². Απλώς πάρτε το για μια στιγμή.

Όσον αφορά το κάπνισμα, παρέχει ένα γενικό ήπιο αλλά μακροχρόνιο υψηλό που είναι βαθιά χαλαρωτικό και γεμάτο ευφορία. Η περιεκτικότητα σε THC 15% φτάνει στο σωστό σημείο για τους καπνιστές που θέλουν να διατηρήσουν κάπως την ικανότητά τους να λειτουργούν.

> GREEN-O-MATIC (GREENHOUSE SEEDS) FEMINIZED
Parents: Moroccan x White Dwarf x Low Rider
Genetics: Ruderalis/Indica/Sativa
Flowering Time: 6-7 weeks from seed to harvest
THC: 15%
CBD: 0-1%
Flowering Type: Autoflowering


Στο www.cannabisos-seeds.gr θα βρεις όλους τους παραπάνω σπόρους, η ακόμα καλύτερα επικοινώνησε να μιλήσεις με έναν από τους ειδικούς μας στο 210 3810292

* Η Ελληνική νομοθεσία, απαγορεύει την καλλιέργεια κάνναβης, και οι σπόροι της που πωλούνται στην αγορά, είναι αποκλειστικά για συλλεκτικούς σκοπούς και ως είδος σουβενίρ.

Επιμέλεια: Στέλιος Καπετανάκης